Dossier de premsa

Cuineres de Sils Clouen els tallers a Santa Eugènia

31 de gener de 2013 | Diari de Girona

Els tallers impartits per les famoses Cuineres de Sils es van iniciar el dia 15 de gener amb sopa de menta i pollastre amb salsafins, va seguir el dia 22 amb mandonguilles amb sípia i Torradetes de Santa Teresa i es va tancar el passat dia 29 amb bacallà amb panses i pinyons i bunyols de poma. La trentena de participants al curs van manifestar la seva satisfacció i ja es va fer un primer compromís, de dur a terme un nou taller a la tardor amb la cuina del bolet: com cuinar-los, salar-los, guardar-los i fer-hi salses.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2013/01/31/cuineres-sils-clouen-tallers-santa-eugenia/602110.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face