Dossier de premsa

Plats de les Cuineres de Sils a Barcelona

20 de febrer de 2015 | El Punt

Les Cuineres de Sils van fer ahir una “demostració de cuina casolana”, en paraules del seu portaveu, Xicu Anoro, a l'hotel Casanova de Barcelona. Les jornades de la cuina de Sils a Barcelona es fan des de fa una dècada, i permeten al col·lectiu difondre plats com ara la torradeta d'escalivada amb anxova, el bacallà de panses i pinyons i els bunyols de poma i crema catalana. Des d'ahir i fins demà, els plats de Sils formen part de l'oferta de l'hotel.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/824672-plats-de-les-cuineres-de-sils-a-barcelona.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face