Dossier de premsa

La Cuina a Sils tanca a Barcelona unes jornades de cuina catalana

24 de febrer de 2015 | Diari de Girona

BARCELONA | DDG

La Cuina a Sils va tancar dissabte les "Jornades de cuina tradicional catalana" que es van celebrar des de dijous, amb dinars i sopars, al restaurant Mediterrani de l'hotel H10 Casanova de Barcelona. La presentació de les jornades, en la qual van assistir personalitats del món gastronòmic, de la comunicació i de l'hostaleria, va anar a càrrec de la directora general del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Neus Ferrete. L'àpat tenia 3 aperitius, dos primers, tres segons i tres postres, i vins i caves Peralada. Les cuineres van servir els plats com el bacallà amb panses i pinyons, la vedella amb salsafins o les mandonguilles amb sípia, entre altres, amb l'explicaci...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2015/02/24/cuina-sils-tanca-barcelona-jornades/711615.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face