Dossier de premsa

Difonen deu receptes amb menjar sobrant en vint municipis de la Selva

21 de novembre de 2015 | El Punt

Amb parades al mercat i tallers, el Consell Comarcal i la Cuina de Sils col·laboren contra el malbaratament alimentari i en la prevenció de residus

El Consell Comarcal de la Selva ha començat la campanya A la Selva fem nous plats amb les sobres dels cuinats, que des d'ahir i fins al dia 28 intentarà combatre el malbaratament alimentari. La campanya té la col·laboració del col·lectiu La Cuina de Sils i es difondrà amb una parada als mercats de fruita i verdura de quinze municipis, incloent-hi els d'ahir a Blanes i Sils, i en sis tallers de cuina.

Fonts de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal expliquen que ja treballen des de fa dos anys en les directrius europees. S'ha treballat en la reutilització, contra el malbaratament i en la desmaterialització –es prioritza regalar una entrada de cinema i no una flor.

Sopa amb pa secEntre ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/916858-difonen-deu-receptes-amb-menjar-sobrant-en-vint-municipis-de-la-selva.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face