Dossier de premsa

La cuina de les sobralles, protagonista al Foodlab

30 de novembre de 2015 | Diari de Girona

RIUDELLOTS | DDG

Les Cuineres de Sils van ser les encarregades de dur a terme diverses xerrades gratuïtes sobre la cuina de les sobralles a l'auditori del Foodlab, que es va omplir gràcies a la bona acollida de l'activitat. El centre d'innovació gastronòmica de Riudellots de la Selva va ser, divendres al vespre, el punt de formació gastronòmica sobre les sobres a la cuina.
Els tallers dirigits per Les Cuineres de Sils van ser organitzats pel Consell Comarcal de la Selva, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riudellots. L'activitat es va celebrar dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.
I és que la campanya comarcal de sensibilització d'enguany presta especial atenció al ma...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2015/11/30/cuina-sobralles-protagonista-al-foodlab/755489.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face