En directe i cap a Madrid
(El Punt. ).Resum:
La gent estava molt contenta perquè podia veure en directe les cuineres. Els va fer il·lusió.” Ho explica la Maria Solà, una de les integrants de les Cuineres de Sils. Solà destaca que la iniciativa entre el seu col·lectiu i el Consell Comarcal de la Selva ha tingut una bona rebuda. Es tractava de repartir receptes en els mercats de quinze municipis i de fer tallers de cuina a Blanes, Hostalric, Santa Coloma de Farners i Riudellots de la Selva sobre aliments sobrants i com “reciclar menjar sense que s'arribi a fer malbé”.
Les activitats formaven part de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. La representant de les Cuineres de Sils assenyala que tenien receptes amb menjars sobrants des ...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/919699-en-directe-i-cap-a-madrid.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui