Dossier de premsa

En directe i cap a Madrid

01 de desembre de 2015 | El Punt

Les Cuineres de Sils valoren l'interès per les seves receptes amb aliments sobrants. El col·lectiu prepararà un llibret en castellà per difondre'l a la capital espanyola el 2016

La gent estava molt contenta perquè podia veure en directe les cuineres. Els va fer il·lusió.” Ho explica la Maria Solà, una de les integrants de les Cuineres de Sils. Solà destaca que la iniciativa entre el seu col·lectiu i el Consell Comarcal de la Selva ha tingut una bona rebuda. Es tractava de repartir receptes en els mercats de quinze municipis i de fer tallers de cuina a Blanes, Hostalric, Santa Coloma de Farners i Riudellots de la Selva sobre aliments sobrants i com “reciclar menjar sense que s'arribi a fer malbé”.

Les activitats formaven part de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. La representant de les Cuineres de Sils assenyala que tenien receptes amb menjars sobrants des ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/919699-en-directe-i-cap-a-madrid.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face