Dossier de premsa

La cuina marroquina, explicada des de Sils

01 de novembre de 2016 | El Punt

Georgina Caimel publica un llibre amb 150 receptes i el presentarà a Lloret

Georgina Caimel Valls (Sils, 1975) ha escrit el llibre La cuina marroquina. 150 receptes, editat per Cossetània [http://www.cossetania.com/la-cuina-marroquina-1956] , que es presentarà dijous a la biblioteca municipal de Lloret de Mar (19.30 h), en un acte organitzat per l'Oficina de Català de Lloret que acabarà amb una degustació d'algunes de les receptes que apareixen en el llibre. Casada amb un marroquí de Casablanca, Georgina Caimel reconeix que “la cuina marroquina és molt desconeguda aquí, pràcticament totes redueix al cuscús i a poca cosa més”, tot i que, com afirma a la presentació del llibre, és “una de les millors cuines del món”, per la seva gran varietat de plats, sabors i textu...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/1017943-la-cuina-marroquina-explicada-des-de-sils.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face