La cuina marroquina, explicada des de Sils
(El Punt. ).Resum:
Georgina Caimel Valls (Sils, 1975) ha escrit el llibre La cuina marroquina. 150 receptes, editat per Cossetània [http://www.cossetania.com/la-cuina-marroquina-1956] , que es presentarà dijous a la biblioteca municipal de Lloret de Mar (19.30 h), en un acte organitzat per l'Oficina de Català de Lloret que acabarà amb una degustació d'algunes de les receptes que apareixen en el llibre. Casada amb un marroquí de Casablanca, Georgina Caimel reconeix que “la cuina marroquina és molt desconeguda aquí, pràcticament totes redueix al cuscús i a poca cosa més”, tot i que, com afirma a la presentació del llibre, és “una de les millors cuines del món”, per la seva gran varietat de plats, sabors i textu...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/1017943-la-cuina-marroquina-explicada-des-de-sils.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui