Dossier de premsa

Les receptes de les cuineres de Sils que fan trempar

11 de febrer de 2017 | Diari de Girona

Presenten un projecte enfocat a elaborar menús que permetin prevenir la disfunció erèctil

Per trempar, literalment. Aquest és el repte que s'han proposat les cuineres de Sils a través d'un ambiciós i divertit projecte que han posat en marxa i que, sense enganys ni trampes, han titulat La cuina dels flavonoides, receptes per a la trempera. «La idea ens la va donar una senyora gran durant una presentació a Madrid, quan ens va preguntar si havíem pensat a fer un llibre de receptes per la disfunció erèctil», va explicar ahir el representant d'aquest col·lectiu, Francesc Anoro, qui va remarcar que és significatiu que sigui «un grup de dones» qui defensi i tiri endavant aquest projecte.

Una d'elles és la Leonor Jusmet, qui ahir, juntament amb altres cuineres silenques, van present...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2017/02/11/receptes-cuineres-sils-que-trempar/828772.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face