Dossier de premsa

Cuina contra la disfunció erèctil

12 de febrer de 2017 | El Punt

Les cuineres de Sils preparen un receptari amb aliments tradicionals beneficiosos per a l'erecció, el cor i el cap. El col·lectiu ha buscat el suport de metges i nutricionistes per compilar plats amb flavonoides

El projecte està a les beceroles. “S'està coent”, diu Maria Furroy, una de les integrants del col·lectiu Cuineres de Sils, que té una norantena de representants. Furroy explica quina és la realitat i per què treballen en el projecte. “S'han deixar de menjar coses naturals. Ara, es menja ràpid, i els nutricionistes avisen que les verdures i les fruites són importants. Per exemple, la part blanca de la taronja té moltes propietats.”

El projecte que s'està preparant és La cuina dels flavonoides. Receptes de cuina tradicional per a la trempera, el cor i el cap. La iniciativa va presentar-se divendres al migdia en un hotel de Barcelona, en el marc de les jornades de cuina tradicional catalana, q...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1066756-cuina-contra-la-disfuncio-erectil.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face