Dossier de premsa

Receptes de cuina que fan trempar

17 de gener de 2018 | El Punt

La Cuina de Sils presenta un receptari basat en aliments rics en flavonoides, beneficiosos per al reg sanguini del cap, el cor i els genitals

Receptes de cuina tradicional per a la trempera, el cor i el cap. Aquest és el suggestiu subtítol del llibre La cuina dels flavonoides, editat per l’associació La Cuina a Sils, que ahir es va presentar a la Diputació de Girona en un acte de format inusual protagonitzat per les cuineres de Sils i la flaire dels tastets que van preparar per als assistents. El llibre conté un total de 87 receptes senzilles que s’elaboren amb productes rics en flavonoides, un pigment que es troba a la major part dels vegetals. Els doctors Secundino López-Pousa, neuròleg del Trueta, i Pere Barceló, nefròleg de la Fundació Puigvert, van destacar, en la presentació del receptari, que el consum de flavonoides té efe...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1322615-receptes-de-cuina-que-fan-trempar.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face