Dossier de premsa

Riudellots aposta per la cuina i el compostatge en la cinquena edició del Fiporc

16 de febrer de 2018 | Diari de Girona

La fira se celebrarà el 17 i el 18 de febrer i comptarà amb tallers, tasts i xerrades al voltant del porc, a més d'un nou plat fet per les Cuineres de Sils

Tastets servits en utensilis compostables o l'elaboració d'un nou plat a càrrec de les Cuineres de Sils, seran algunes de les novetats de la cinquena edició del Fiporc de Riudellots, que se celebrarà aquest cap de setmana, 17 i 18 de febrer. Aquesta fira temàtica i exclusiva està dedicada al porc i als productes que se'n deriven.

La fira, que va ser presentada ahir al matí al Mercat de Lleó de Girona, comptarà amb els mateixos espais que l'any anterior, entre els quals destacaran la zona de tallers i l'àrea gastronòmica, on es podrà degustar el popular arròs amb galta de porc o aranya de porc a la brasa, el plat que es va presentar en l'edició anterior i també la costella de porc amb na...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2018/02/16/riudellots-aposta-cuina-compostatge-cinquena/896255.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face