Dossier de premsa

La cuina de Sils torna a Roma del 19 al 21 d'abril

14 d'abril de 2012 | El Punt

Les cuineres de Sils tornaran a ser presents a Roma, aquest cop a l'hotel H10 Roma Città, per oferir cuinats tradicionals catalans. L'objectiu d'aquest projecte és presentar el col·lectiu de dones, que cuinen menjars tradicionals i que a la vegada han fet de la cuina un interès social, de promoció del país i de cultura gastronòmica. L'acció es concretarà a fer sopars de cuina tradicional del 19 al 21 d'abril per a 60 persones cada dia. El menú que s'oferirà inclou plats com ara pa amb tomàquet i pernil d'ànec, pa amb foie gras, croquetes de carn i escalivada, escudella, fideus a la cassola i vedella amb bolets. Les cuineres que aniran a Roma en aquesta ocasió són Dora Herrera, Rosa Valls, Ll...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/529069-la-cuina-de-sils-torna-a-roma-del-19-al-21-dabril.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face