Dossier de premsa

La cuina de Sils i Josep Roca, en CD

14 de maig de 2012 | El Punt

Tremendamente publica un brillant disc receptari titulat ‘Al punto'

Tremendamente [http://www.tremendamente.com], el projecte de l'inquiet músic vigatà Dani Rifà (1972), acaba de publicar el seu quart disc, un llibre disc dedicat a la cuina, que inclou diverses receptes cançons, entre les quals hi ha el pollastre amb salsafins de les cuineres de Sils. El disc Al punto, editat pel segell Aumón de Cris Juanico, és presentat com un receptari i inclou també una reflexió en veu alta sobre el vi del prestigiós sommelier Josep Roca, d'El Celler de Can Roca.

Finançat en part amb micromecenatge a través de Verkami, Al punto és un disc en què es barregen diversos estils i molts instruments que són...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/539200-la-cuina-de-sils-i-josep-roca-en-cd.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=portada&utm_source=rss&utm_medium=portada&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face