Guies » Novetats

Tornar enrera | Versió per imprimir

NOVETATS ESTIU 2019

Guia de novetats d'estiu 2019

Índex

(↑) - Ciències socials

Buscadors de la veritat: veu per la pau i la noviolència.
Resum : Amb Buscadors de la veritat, David Cortright ha elaborat una antologia definitiva sobre els personatges i els moviments socials més influents a favor de la pau i la noviolència. Des de Gandhi, el gran pioner, i Martin Luther King, fins al despertar d'Àfrica (amb Mandela i Tutu) i el laberint d'Orient Mitjà, passant per múltiples campanyes pacifistes, la lluita pels drets civils, la influència de les religions o la veu de les dones. «Els textos d'aquest volum tracten dels dilemes que comporta buscar la veritat i derrotar la injustícia i l'opressió. [...] Els autors són de tots els continents i treuen conclusions d'una gran varietat d'experiències històriques i moviments pel canvi: la lluita per la llibertat a l'Índia, la defensa dels drets civils als Estats Units, les campanyes contra l'apartheid a Sud-àfrica, els drets humans a l'Amèrica Llatina, i el moviment per l'alliberament de Palestina
Com resoldre conflictes. Barcelona : La Mar de Fàcil, 2017 .
Resum : Consells i orientacions per prevenir i resoldre conflictes de manera autònoma i positiva.
Innerarity, Daniel . Política para perplejos.
Resum : La perplejidad es una situación propia de sociedades en las que el horizonte de lo posible se ha abierto tanto que nuestros cálculos acerca del futuro son especialmente inciertos. En "Política para perplejos", Daniel Innerarity aborda temas como el final de las certezas, la desregulación emocional, la democracia en la era de Trump o la configuración de sistemas inteligentes para gobernar a través de ellos.

(↑) - Psicologia

Fine, Micki . La necesidad de complacer.
Resum : Cuidar de los demás y demostrarles nuestro cariño es fundamental para nuestro bienestar. Sin embargo, cuando el deseo de complacer viene motivado por el miedo a que el otro nos retire su amor o incluso a que nos abandone se convierte en una dinámica destructiva, dolorosa y difícil de superar. Cuando tenemos la sensación de no estar a la altura, cuando nos esforzamos por hacer o decir lo que creemos que los demás esperan de nosotros, cuando nos cuesta decir “no” o sacrificamos nuestro propio bienestar por complacer a los demás o por encajar, ha llegado el momento de tomar medidas.

(↑) - Història

Sàpiens. Una breu història de la humanitat . Yuval Noah Harari. Barcelona : Edicions 62, 2014 .
Resum : Fa cent mil anys, l’Homo sapiens era un animal insignificant. El seu paper en l’ecosistema no era gaire més important que el de les cuques de llum o els goril·les. De sobte, però, fa setanta mil anys, un canvi misteriós i profund en les seves habilitats cognitives el va convertir en l’amo del món. Avui dia només hi ha una espècie humana a la Terra. Nosaltres. L’Homo sapiens. Com s’ho va fer l’Homo sapiens per aconseguir extingir la resta de les espècies d’humans i gairebé la meitat dels mamífers terrestres més grans del món? Per què els nostres avantpassats es van reunir i organitzar per crear ciutats i regnes? Com vam arribar a creure en els déus, les nacions i els drets humans; a confiar en els diners, els llibres o les lleis. Els humans, som més feliços a mesura que la història progressa? Com serà el nostre món d’aquí mil anys?
Comentari : Informativa, divulgativa, audaç, intel·ligent, "Sàpiens. Una breu història de la humanitat" posa en qüestió tot allò que sabíem sobre l’ésser humà. Una obra brillant que ofereix una nova perspectiva de la humanitat i ens permet connectar els fets del passat amb les preocupacions actuals. Yuval Noah Harari és doctor en Història per la Universitat d’Oxford i professor al Departament d’Història de la Universitat Hebrea de Jerusalem, especialitzat en Història del Món.

(↑) - Llengua

Gomà, Enric . Control de plagues : 92 paraues catalanes per fumigar.
Resum : Es diu que cada català té dins seu un home del temps, un entrenador del Barça i un lingüista. Així com s’han escrit llibres a l’estil de 50 paraules que cal salvar, Enric Gomà proposa ara “92 paraules que cal fumigar”: calcs del castellà o de l’anglès, hipercorreccions, modes, deformacions o directament disbarats, molt sovint popularitzats pels mitjans de comunicació.
On trobar-lo?: https://bit.ly/2S9REJq

(↑) - Ciències naturals

Emparán, Roberto . Iluminando el lado oscuro del universo: agujeros negros, ondas gravitatorias y otras melodías de Einstein.
Resum : Este es el relato de una fascinante odisea que comenzó hace más de cien años con un joven llamado Albert Einstein. Roberto Emparán, uno de nuestros físicos más reconocidos internacionalmente en el campo de la gravedad, los agujeros negros y la teoría de supercuerdas, ha compuesto una historia de ciencia en acción, que nos invita a recorrer en compañía de sus protagonistas, con sus defectos y sus emociones, en la búsqueda de respuestas a preguntas fundamentales.
Hawking, Stephen . Breus respostes per a la grans preguntes.
Resum : Jugant a rememorar el títol del seu llibre més famós, el llibre recull els últims pensaments de Hawkings respecte a les grans preguntes sobre l’univers. Amb la seva intel·ligència i humor característics, s’agrupen en quatre grans capítols: 1) Per què estem aquí? 2) Sobreviurem, els humans? 3) La tecnologia ens salvarà o ens destruirà? 4) Com podem progressar?

(↑) - Medicina i salut

Manual de la postura.
Resum : Aquest manual de postura ens proposa 40 exercicis fàcils per una vida plena i sense dolor. La guia ens revela la importància que té la postura corporal en el manteniment de la salut i en la prevenció de mals d'esquena i de coll. Adoptar una postura adequada pot canviar-nos la vida: redueix el dolor, millora el funcionament dels òrgans interns i contribueix a que tinguem més energia, agilitat i equilibri.

(↑) - Cinema

Carmen y Lola.
Resum : La Carmen és una adolescent gitana que viu a l'extraradi de Madrid destinada a viure una vida que sovint es repeteix generació rere generació: casar-se i criar a tants fills com sigui possible. Però un dia coneix a la Lola, una gitana que somnia amb anar a la universitat, dibuixa graffitis d'ocells, etc. La Carmen desenvolupa ràpidament una complicitat amb la Lola que la farà descobrir un nou mon.
Handia.
Resum : Després de lluitar a la primera guerra carlina, Martín torna al "caserío" familiar, a Guipúzcoa. Allà descobreix que el seu germà petit, Joaquín, és molt més alt del normal. Convençut que tothom voldrà pagar per veure l'home més alt del món, els dos germans comencen un llarg viatge per Europa. L'ambició, els diners i la fama canviaran per sempre el destí de la família.
Juegos del hambre.
Resum : Lo que en el pasado fueron los Estados Unidos, ahora es una nación llamada Panem; un imponente Capitolio ejerce un control riguroso sobre los 12 distritos que lo rodean y que están aislados entre sí. Cada distrito se ve obligado a enviar anualmente un chico y una chica entre los doce y los dieciocho años para que participen en los Hunger Games, unos juegos que son transmitidos en directo por la televisión. Se trata de una lucha a muerte, en la que sólo puede haber un superviviente. Katniss Everdeen, una joven de dieciséis años, decide sustituir a su hermana en los juegos; pero para ella, que ya ha visto la muerte de cerca, la lucha por la supervivencia es su segunda naturaleza.
Thor Ragnarok.
Resum : Thor está preso al otro lado del universo sin su poderoso martillo y se enfrenta a una carrera contra el tiempo. Su objetivo es volver a Asgard y parar el Ragnarok porque significaría la destrucción de su planeta natal y el fin de la civilización Asgardiana a manos de una todopoderosa y nueva amenaza, la implacable Hela. Pero, primero deberá sobrevivir a una competición letal de gladiadores que lo enfrentará a su aliado y compañero en los Vengadores, ¡el Increíble Hulk!.
Ambrossi, Javier [drt] ; Calvo, Javier [drt] . La llamada.
Resum : La María i la Susana són dues adolescents rebels de 17 anys que es troben cada estiu des de ben petites a Segòvia, al campament d’estiu cristià “La brújola”. Son unes apassionades del reggaeton i l’electro-llatí però Déu es comença a aparèixer a María i aquest fet els canviarà les vides…
Kawase, Naomi [drt] . Hacia la luz.
Resum : Història d’amor entre un fotògraf que està perdent la vista i una jove desconnectada de la societat.
Stromberg, Robert . MALÉFICA.
Resum : Maléfica es una bella hada con un corazón puro y unas asombrosas alas negras. Crece en un entorno idílico, un apacible reino en el bosque limítrofe con el mundo de los hombres, hasta que un día un ejército de invasores humanos amenaza la armonía de su país. Maléfica se erige entonces en la protectora de su reino, pero un día es objeto de una despiadada e inesperada traición, un hecho triste y doloroso que endurecerá su corazón hasta convertirlo en piedra, y que la llevará a lanzar una temible maldición.
Tarantino, Quentin . Los odiosos ocho.
Resum : En plena post-Guerra civil Nordamericana ens trobem amb una diligència plena de personatges dispars: un caçarecompenses i la seva presonera, un soldat negre de la Unió convertit en caçarecompenses, i un home del sud que diu ser el nou xèrif. Degut a una tempesta de neu la diligència s'ha d'aturar i mentre els passatges esperen es troben amb quatre personatges més. Amb orígens tan diferents aviat sorgirà la tensió entre ells.

(↑) - Cuina i gastronomia

1460 recetas para disfrutar las verduras todo el año - Karin Leiz.
Resum : Las verduras no son aburridas, y buena muestra de ello es el nuevo recetario de Karen Leiz que dedica cientos de páginas a cocinar estos alimentos. El juego que dan en la cocina es tanto que aquí no encontramos cientos de recetas, en concreto contamos con 1460 propuestas que realzan para todos los amantes de la cocina, el atractivo de las verduras. «Este es un recetario ecléctico: ni regional, ni erudito, ni dedicado a cocinas nuevas o experimentales, ni tan siquiera especialmente herbívoro. Simplemente es demostrativo de la enorme variedad de aplicaciones que permiten las verduras.»
Comentari : Tras un primera y exitosa versión en 2012, este particular recetario vuelve totalmente revisado y ampliado con más de 300 nuevas recetas y la indisimulada ambición de convertirse en un clásico contemporáneo de los libros de cocina y en parte imprescindible de la biblioteca de todo aficionado a la gastronomía que se precie. «Un canto de amor al mundo vegetal sin monsergas macrobióticas [...] con recetas tan estupendas como sensatas; diseño simple pero cuidado, y preciosas ilustraciones al estilo de los viejos recetarios a cargo de su hija, Juliet Pomés. Un gustazo de libro que rezuma amor por la cocina por sus ocho esquinas.» - El Comidista

(↑) - Infantils imaginació

La iaia embolica la troca.
Resum : Des que s’ha quedat vídua, a l’àvia Rosalia li costa viure sola, la casa li cau al damunt i es passa els dies mirant per la finestra. Però un dia rebrà una proposta que li tornarà a omplir la vida de color.
Glaser, Milton . Si les pomes tinguessin dents. Barcelona : Libros del Zorro Rojo, 2017 .
Resum : Què passaria... si les pomes tinguessin dents, si el peix miolés com un gat o si els bolets tinguessin rínxols?
Matas, Roser . Flota, Clop, Flota!. Barcelona : Comanegra, 2017 .
Resum : L'hipopòtam Clop no sap nedar, però ha de travessar un llac per arribar a classe d'higiene bucal. Amb l'ajuda de l'Ot, la Mei i en Tomeu, haurà de fer servir els seus coneixements sobre la flotació per poder arribar a l'escola puntual. Ho aconseguirà?
Pascual de la Torre, Maria . Malacatú!.
Resum : A l'hora de rentar-se les dents, la cuina es transforma en l'escenari d'un duel a cop d'encanteris. Ningú, ni el gat de casa, no escaparà de la màgia.

(↑) - Infantils coneixements

Inventores i els seus invents.
Resum : T’has fixat en tots els objectes, les màquines i els mobles que tens al voltant? Tots han estat inventats per algú. I n’hi ha molts que van ser ideats per dones: noies que, com tu, volien millorar el món. És impossible parlar de tots els invents i de totes les inventores, però aquí te n’oferim una selecció bonica i divertida. Apropa-t’hi i capbussa’t en el món del progrés!
Bestard, Aina . Què s'amaga dins el cos humà?.
Resum : Si mires a través de les lupes, hi veuràs molts detalls que no es veuen a simple vista. Comença per la lupa verda i et semblarà que el cos és només el que es veu des de fora; després, mira a través de la lupa blava i hi començaran a aparèixer milers d’elements que no es veuen a primer cop d’ull. I, finalment, si mires amb la vermella, descobriràs molts secrets d’aquesta màquina extraordinària.
On trobar-lo?: https://bit.ly/2VnEhTO
Marsal, Carles . Biònica: imitant la natura. Valls : Cossetània, 2019 .
Resum : El vol d'un helicòpter ens pot recordar el vol d'un espiadimonis o el d'una libèl·lula, i les seves aspes ens fan pensar en les ales de les llavors de tells i aurons. Són casuals, aquestes semblances, o és que les persones inventem sovint fixant-nos en la natura?
Monreal, Violeta . La taca de Paul Klee vol ser pirata.
Resum : Art trapella és una col·lecció per descobrir l’artista que tots portem a dins. La taca de Paul Klee vol ser pirata per viatjar a l’arbre dels desitjos i demanar-li una cosa molt important.
Usart, Mònica . Mirant l'univers.
Resum : En Berenguer es passa el dia mirant el cel. Gaudeix de la natura, dels núvols i dels fenòmens meteorològics. En aquesta ocasió, i en companyia de la seva cosina i les seves amigues, anirà més enllà: faran nit al centre astronòmic per descobrir els secrets que amaga l'Univers.
Vigna, Giuseppe . El jazz i la seva història. Barcelona : Malsinet, 2006 .
Resum : El jazz va néixer al si de les comunitats negres d'Estats Units i va començar a assolir la seva identitat a Nova Orleans i altres ciutats situades al llarg de les ribes del Mississippi a finals del segle XIX i principis del XX. Aquesta obra narra la història i el desenvolupament del jazz a través dels seus grans intèrprets i cantants.

(↑) - Còmics

La mort de Guernica - José Pablo García. Barcelona : Base, 2017 .
Resum : La completa destrucció de Guernica el 26 d’abril de 1937 va quedar gravada a foc en la consciència europea: era la primera vegada que una ciutat, que estava allunyada del front i no suposava cap amenaça militar, va ser pràcticament arrasada durant un bombardeig. La vila va ser bombardejada i metrallada per avions alemanys i italians al servei de l’exèrcit franquista durant tres hores, en un atac atroç perpetrat un dia de mercat. La destrucció de Guernica seria durant molt temps objecte d’una terrible campanya de manipulació.
Comentari : Ara, al cap de vuitanta anys de la devastació de Guernica, José Pablo García ens presenta una gran adaptació d’un excepcional assaig de Paul Preston, un dels hispanistes de més prestigi internacional, i mitjançant extraordinàries vinyetes il·lustra la història que va culminar aquell dia fatídic, des de les tàctiques de la Legió Còndor i els seus tractes amb Franco fins a l’obsessió de Mola i la impagable tasca de corresponsals com George Steer.
Oncina, Ana . Croqueta y empanadilla 3.
Resum : Llega el tercer volumen de Croqueta y Empanadilla y todo indica que están en su mejor momento. ¿Han madurado? ¿La vida les sonríe? ¿Tienen planes de futuro? Pues de todo esto no tenemos ni idea pero sí podemos garantizar que siguen siendo los mismos, una empanadilla comilona y una croqueta cocinillas, pareja de hecho, amigos, socios, cómplices y amantes. Un extraño par de dos que son cuatro si contamos a Rodolfo y a Bufa, el perro y el gato que rondan el hogar familiar. ¿Los conflictos? Pues los habituales: el convivir mismo, la lista de la compra, los quehaceres domésticos, el sofá y la mantita, el verano y el invierno, los estados de ánimo, los mimos, la tontería y el amor.
On trobar-lo?: https://bit.ly/2tHaslf

(↑) - Novel·la

An-Nabrís, Bàssem . La camisa blanca. Barcelona : Karwam, 2018 .
Resum : En els textos d'aquest recull, a cavall del realt curt i el microrelat, Bàssem An-Nabrís passa pel sedàs narratiu retalls de vida que aplega durant les seves passejades pels carrers de Barcelona. Veus trencades, mirades torbades i gestos invisibles que l'atreuen per la soledat, l'aïllament i la malenconia que amaguen.
Capmany, Maria Aurèlia . Cartes impertinents de dona a dona. Valls : Cossetània, 2018 .
Resum : Les Cartes impertinents de dona a dona, des del títol provocatives, incisives, fresques, en més d'una ocasió dramatitzades, demostren una vigència insòlita malgrat els canvis profunds de la societat durant les dècades que han transcorregut des de la primera edició.
Carré-Pons, Antònia . Com s'esbrava la mala llet.
Resum : Aquest llibre va de vells. Sense embuts i al natural: ni jaies, ni avis, ni ancians, sinó homes i dones en aquesta etapa de la vida en què tot es gira com un mitjó. La famosa tercera edat, no pas com la pinten les companyies d'assegurances sinó també...
Colomé, Sílvia . La llegenda del carreró.
Resum : La Salgar estén els braços i fa veure que vola com les àguiles daurades que, de tant en tant, solquen el cel del Carreró, un estret vial d'una de les moltes viles closes que es formen a la Catalunya Nova. És un esperit lliure en una terra de frontera que encara viu atemorida per les ràtzies musulmanes. Per això, i per més crua que sigui la seva realitat, esdevé l'escollida per conèixer la Blancallum, una dona d'aigua capaç de fer sorgir del nostre interior, i per més amagada que es trobi, la llum que tots portem dins. Una novel·la de realisme màgic ambientada en el segle XII que ens recorda la saviesa ancestral de la dona, malgrat les circumstàncies i l'època que li toca viure.
Espinosa, Albert . Finals que mereixen una història. Barcelona : Rosa dels Vents, 2018 . 208 p. : il. col. ; 24 cm
Resum : Aquestes històries jo les he pensat com si fossin pel·lícules; és per això que abans de cada relat trobareu uns pòsters bellíssims i increïbles sobre com podria ser el cartell d’aquest possible film. Albert Espinosa
Hernàndez, Gaspar . La dona que no sabia plorar.
Resum : La sexòloga Daniela Costa-Pau viu el sexe de manera desacomplexada en una època en què encara és un tabú. De portes enfora és una dona amb autoestima, però alhora és freda i desdenyosa. La seva aparent seguretat amaga un misteri: mai no ha pogut plorar. El narrador d'aquesta novel·la –un jove periodista de comarques, tímid i altament sensible, que esdevindrà el seu amant– descobrirà que rere el secret de la Daniela hi ha una història absolutament fascinant.
Hess, Annette . La casa alemana.
Resum : Una novela fascinante sobre una joven que deberá enfrentarse a los secretos de su familia y de todo un país.Si supieras que la verdad puede cambiarte para siempre, ¿hasta dónde te atreverías a llegar? La vida de Eva Bruhn gira en torno a La casa alemana, el restaurante tradicional que regentan sus padres y en el que la familia comparte las pequeñas cosas del día a día: desde los entresijos de su trabajo en una agencia de traducción hasta el anhelo de que su novio se decida por fin a pedirle su mano a su padre.Pero en 1963 va a celebrarse en Frankfurt el primer juicio de Auschwitz, y el destino hace que Eva acabe colaborando con la fiscalía como intérprete, a pesar de la oposición de su familia. A medida que traduce los testimonios de los supervivientes, descubre la inmensidad y el horror de lo que sucedió en los campos de concentración y una parte de la historia reciente de la que nadie le ha hablado nunca.
Houellebecq, Michel . Serotonina.
Resum : Florent-Claude Labrouste tiene cuarenta y seis años, detesta su nombre y se medica con Captorix, un antidepresivo que libera serotonina y que tiene tres efectos adversos: náuseas, desaparición de la libido e impotencia.
On trobar-lo?: https://bit.ly/2ORYQ92
Lark, Sarah . Año de los delfines.
Resum : Para ser fiel a ti misma y cumplir tus sueños, a veces es necesario romper con todo aquello que has sido y emprender un largo viaje y convertir en realidad la pasión de toda una vida.La nueva novela de la exitosa escritora Sarah Lark que nos relata la gran aventura vital de Laura, una madre de familia todavía joven, que quiere cumplir su sueño de convertirse en bióloga marina y para ello, no duda en embarcarse en un apasionante viaje desde Alemania hasta el país de la nube blanca para trabajar como guía en una empresa turística especializada en cruceros para atisbar ballenas y delfines.
On trobar-lo?: https://bit.ly/1jMBdwx
Lorenzo, Santiago . Los asquerosos.
Resum : Manuel apunyala a un policia antidisturbis que el volia pegar. Fuig. S'amaga en un poble abandonat. Sobreviu a base de llibres Austral, de vegetals de l'entorn, d'una petita compra al Lidl que li envia el seu oncle. I s'adona que, quan menys té, menys necessita. Un "thriller" estàtic, una versió de Robinson Crusoe ambientada en l'Espanya buida, una redefinició del concepte «austeritat». Una història que ens fa plantejar si els únics sans són els que saben que aquesta societat està malalta.
Mendoza, Eduardo . El rey recibe.
Resum : Barcelona, 1968. En Rufo Batalla rep el seu primer encàrrec com a periodista: cobrir el casament d'un príncep a l'exili amb una bella senyoreta de l'alta societat. Coincidències i malentesos fan que es faci amic del príncep que li encomana escriure la peculiar crònica de la seva història.
Orriols, Marta . Aprendre a parlar amb les plantes. Barcelona : Edicions del Periscopi, 2018 .
Resum : La Paula té quaranta anys, és neonatòloga i està viva. Quan una revelació i una pèrdua sobtada la porten a submergir-se en ella mateixa, emprèn un camí que l’endinsarà en la ràbia, la por, el desig i la reconstrucció personal, i que li despertarà l’instint de supervivència. Desorientada, s’haurà d’enfrontar fins i tot a ella mateixa per reorganitzar una geografia emocional que sent extingida. Aprendre a parlar amb les plantes és una novel·la delicada escrita des del punt de vista d’una dona que haurà de reconciliar-se amb un món que ja no reconeix. La narrativa de Marta Orriols, emotiva, intensa i reflexiva, ens convida a quedar-nos amb el que és essencial. Un llibre íntim que teixeix un relat proper capaç d’enfrontar-se al dolor més punyent amb una maduresa estilística molt poc habitual.
Pinyol, Laura . El Risc més gran. Barcelona : Amsterdam, 2018 .
Resum : El risc més gran és una novel·la vitalista i commovedora, de dones poderoses, d’universos familiars molt diversos, d’amors explosius i relacions intenses, i de personatges tan sòlids que se t’arrapen a la pell i a l’ànima. El desig, la pèrdua, les renúncies i l’amor es passegen per la vida de la Júlia, una dona de trenta-quatre anys que es trasllada a viure a la Terra Alta amb els seus dos fills després d’una trencadissa emocional. Lluny de ciutat, la Júlia es reinventa i reneix. Aprèn a viure amb els buits que han deixat les persones que s’estima —la mare carismàtica, el marit distanciat, l’amant esquívol, la seva amiga Tona—, a endreçar els records i a començar de zero.
Sánchez Piñol, Albert . Fungus: el rei dels Pirineus. Barcelona : La Campana, 2018 .
Resum : Any 1888. Pirineus occidentals. Un militant anarquista, anomenat Ric-Ric, arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia.
Watson, Winifred . El gran dia de la senyoreta Pettigrew.
Resum : La senyoreta Pettigrew és una institutriu a l'atur que voreja la cinquantena i que, vagi on vagi, passa totalment desapercebuda. Com que necessita desesperadament una feina, quan l'empresa de col·locació l'envia per error a casa d'una cantant de cabaret decideix no dir res. I contra tot pronòstic, les dues dones s'entenen perfectament des del primer minut i la senyoreta Pettigrew, a qui mai no li havia passat res de res, descobreix un món fascinant i ple d'embolics. Una novel·la entremaliada que ens recorda que mai no és massa tard per viure la vida. La gran vida.

(↑) - Poesia

Serra, Sebastià . Bestiari salvatge d'estar per casa.
Resum : Àlbum il·lustrat que ens presenta un bestiari salvatge i ben original, carregat de detalls i racons que fan explosionar els sentits per a viure i gaudir d’una experìencia savatge.

(↑) - Altres

Córrer i viure: troba la força, l'equilibri i la felicitat.
Resum : Corris 3 quilòmetres o 50, aquest llibre canviarà la manera com mires aquest esport i li donarà sentit i una motivació més profunda. L'skyrunning és molt més que córrer per les muntanyes. És tot un estil de vida i una actitud davant l'esport i la natura; té a veure amb la magnificència de l'infinit i d'allò minúscul i simple.
Pensa i actua com un gat.
Resum : L'art de viure feliç com un felí. Són lliures, tranquils, observadors, savis, elegants, carismàtics i orgullosos: els gats han assolit una saviesa profunda! El teu gat pot ensenyar-te a gestionar l'estrès, a ser més independent i a viure la vida com tu vols. Ple de consells intel·ligents i apunts humorístics, aquest és un llibre pràctic, inspirador, divertit i sorprenent on trobaràs les claus que expliquen per què comportar-te com un gat et farà feliç.

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face