És notícia

...

Entra en servei el Bibliotren, el Tren de la Lectura

Portada dels llibres que es podran llegir.

El Departament de Cultura, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i el grup editorial Random House Mondadori han presentat el Bibliotren, el Tren de la Lectura.
La iniciativa forma part del Pla Nacional de Lectura (2012-2016). Impuls de la Lectura 100% lectors, impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat. El Tren de la lectura posa una biblioteca virtual a disposició dels passatgers de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia de FGC. Tots els usuaris que disposin de terminals d'smartphone hi podran accedir de manera gratuïta mitjantçant codis QR.
S'han adaptat 10 cotxes de tren. El seu interior simula una biblioteca on hi ha les portades de les diferents obres literàries, amb el codi QR associat. A través d'aquests codis, els clients poden descarregar el primer capítol del llibre de manera instantània i gratuïta.
En aquesta primera edició, Random House Mondadori ha posat a l'abast dels clients 40 novetats i èxits literaris de les seves editorials Rosa dels Vents i Debolsillo.
La iniciativa es durà a terme durant un període aproximat de dos mesos i es repetirà tres cops a l'any fins al 2016, amb la implicació d'editorials catalanes interessades a col·laborar en les properes edicions de la campanya.

Més informació en la nota de premsa feta per la Generalitat, 13-04-2012.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts i dijous de 10 a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 19:30h

CONTACTE

Travessera de la Rambla, 8. Baixos. CP 17410 - SILS

17410 Sils

Tf. 972168200

biblioteca@sils.cat

SEGUEIX-NOS!