ESPAI "INFANTS I FAMÍLIA"

ESPAI "INFANTS I FAMILIA"

L'Espai EL Fil, vol oferir un espai per que compartiu amb els vostres fills (no extraescolars).

El paper de la família és fonamental, ja que es tracta del primer punt de referència, per això és tan necessari que els pares i les mares s’impliquin d’una manera activa en les activitats lúdiques dels fills.
Les manualitats infantils, conta contes i la lectura milloren la relació fills amb pares/mares.
Fer activitats amb nens i nenes és una oportunitat d’or per passar temps junts. Als nens/nenes els encanta estar amb els seus pares/mares fent coses divertides, i passar la tarda a l’Espai “INFANTS I FAMÍLIA” que ofereix l’Espai “EL FIL” és una gran manera d’invertir aquest temps.

Si hi ha una activitat màgica, és la lectura. Llegir ens transporta. Però a més, llegir és aprendre paraules, és conèixer maneres de viure, accedir a referències d’èpoques i llocs llunyans. És assumir que l’ésser humà és divers, i que la recerca de la felicitat rau en el fet de ser tolerant i gaudir dels altres, amb les seues característiques diferents de les nostres.
Els conta contes són una activitat interessant per a tota la família, de manera que cal tractar d’aprofitar un espectacle que agradarà a grans i menuts de la mateixa manera.
. Recomanacions:
• Aprofiteu els dies de Bibliocarretó que oferim des de l’Espai “EL FIL” i ens cedeixen temporalment el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.
• Gaudiu de les Hores del Conte.
• Interactueu amb els vostres fills en les activitats i tallers.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona