ESPAI JOVE


L’Espai Jove no és només un espai físic de trobada per als joves del municipi, també és una projecció de les dinàmiques generades per aquests joves i el punt de partida que possibilita i posa en funcionament tota la maquinària necessària per a fer visible les seves inquietuds.
Partint d’aquest objectiu, es treballa en aspectes relacionats amb les seves necessitats com a col•lectiu i com a individus del grup. És a dir és un espai lúdic, de referència i un punt de trobada, on es desenvolupen una sèrie d’activitats pedagògiques en l’àmbit d’educació no formal i culturals per tal que els joves gestionin el seu temps lliure al poble, potenciant i afavorint així la seva vinculació en el desenvolupament social d’aquest.

A l’Espai Jove és realitzen diverses activitats; dirigides, lliures i de voluntariat:

• Activitats lliures: Els/les joves, de manera lliure, podran utilitzar els espais i el material que hi ha a l’espai, fent un ús respectuós de l’espai i amb una actitud cívica i respectuosa.

• Activitats dirigides: Consisteixen en tallers o activitats d’un dia, atractius per els usuaris de l’espai, que responen a interessos, necessitats i demandes del propi jovent del poble, així com també tallers que puguin durar vàries sessions, aconseguint així una continuïtat dels joves a les activitats proposades.

• Activitats de voluntariat o participació per la comunitat:
Activitats de voluntariat a nivell del municipi: cavalcada de reis, festa major, brigades d’estiu…


HORARI ESPAI JOVE: Lliure entrada
(per a joves a partir de 14 anys)

Dilluns a Divendres: 17 a 20

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona