Notícies

Es posa en marxa el nou servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques públiques de Catalunya

12 de juny de 2015 - 11:10 | Sant Feliu de Guíxols - Biblioteca Octavi Viader i Margarit

Dilluns 8 de juny es va posar en funcionament l’eBiblio Catalunya, el nou servei de préstec de llibre electrònic als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya. El nou servei comptarà amb una col·lecció inicial de més de 1.900 títols d’obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, amb fons en català i castellà. S’estima que es podran fer fins a 1,2 milions de préstecs digitals. 


eBiblio Catalunya està impulsat pel Departament de Cultura dela Generalitat, en col·laboració ambla Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. El pressupost és de 777.575 euros que aporten el Departament de Cultura, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i el Ministeri de Cultura, Educació i Esport.

Per fer ús d’eBiblio només caldrà disposar del carnet d’usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. El carnet es pot demanar a qualsevol biblioteca. Per poder accedir a eBiblio, l’adreça electrònica haurà de figurar obligatòriament entre les dades que s’incloguin en la sol·licitud. Un cop un usuari demani un llibre electrònic en préstec, disposarà de 21 dies per a llegir-lo.

Més informació:

Vídeo de presentació: https://youtu.be/gV-y7pBgfoM
Tutorial per a usuaris: http://youtu.be/BvEFb5TzKdY
Accés a la plataforma eBiblio: http://catalunya.ebiblio.cat
Notícia completa al Portal de Biblioteques: http://biblioteques.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/El-sistema-de-prestec-de-llibre-electronic-a-les-biblioteques-permetra-fins-a-12-de-lectures

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona