El gironí Robert Baserba s'imposa en el Campionat del món de BTT de veterans

(Diari de Girona. ).

Robert Baserba és l'exemple que mai és massa tard per aconseguir alló que un es proposa, fins i tot convertir-se en campió del Món de BTT de veterans. Aquest cicclista d'Agullana de 66 any ho va aconseguir la setmana passada a Vallnord (Andorra) després d'imposar-se en la cursa de cross country en que van participar 14 corredors màsters d'entre 65-69 anys. La prova es va constava de diverses voltes en un recorregut de 4'5km de gran exigència física i tècnica amb constants desnivells situat a 2.000 metres d'alçada a l'estació d'esquí de Pal que en alguns trams tenia ascensions superiors al 20%.

La dificultat va ser tanta que «a la segona volta vaig patir un mareig que gairebé m'obliga a ...