Argelaguer, Estañol, Soler i Bofill triomfen a l´Open Tàctic d´Amer

(Diari de Girona. ).

AMER | DDG

Roger Argeleguer fou el brillant guanyador de la prova reina elit de la tercera cursa de l'Open Tàctic de BTT que es va disputar diumenge a Amer, amb proves per a totes les categories de 30, 20 i 10 quilòmetres. El segon classificat i primer Ma-30 va ser Christian Collados i tercer i primer Sub 23, Jordi Quintanas.
La cursa de 20 quilòmetres va ser dominada per l'incombustible Jaume Estañol, seguit de Pere Batllori i Jalil Nazar tercer i primer cadet; Mar Soler fou la guanyadora de la categoria femenina, seguida per Julia Ribas i Sílvia Roura. A la cursa Infantil es va imposar Gerard Bofill seguit d'Àlex Luis i Bernat Isach i com a primeres noies, Berta Orozco seguida d'Ivette...