Normes d'ús

La Biblioteca és un servei públic, municipal, gratuït i obert a tothom

El carnet de la biblioteca és necessari per fer ús del servei de préstec. Aquest és gratuït, personal i instranferible.

Per sol·licitar el carnet d'usuari cal presentar un document identificatiu i s'ha d'ompli un formulari de sol·licitud on es demanen les dades personals necessaries. (els menors necessiten l'autorització dels pares)

El carnet de la biblioteca és el mateix per a totes les biblioteques de la Xarxa de biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Per fer ús del préstec amb el carnet de les biblioteques de la Diputació de Barcelona cal presentar NIF o Passaport

El préstec permet retirar, per un periode de temps de 30 dies, tot tipus de material de la biblioteca, excepte els documents de referència, els de col·lecció local o els que així ho indiquin (consultar la quantitat de documents de préstec a la biblioteca)

Consulta gratuïta a internet gestionada pel programa Punt Xarxa, permet disposar de 15 sessions mensuals de consulta. Per obtenir el codi d'entrada cal aportar document identificatiu (NIF, Passaport ...) la primera vegada

S'ofereix el servei d'accés a internet sense fil, wi-fi, la connecció és lliure, gratuïta i sense limitació de sessions. Per obtenir el codi d'entrada cal aportar document identificatiu (NIF, Passaport...) la primera vegada.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona