Dossier de premsa

Begur recupera la reforma de la plaça d'Esteva i Cruanyes

18 de febrer de 2013 | El Punt

El projecte completaria la millora de la zona de vianants del nucli antic. Esperen sufragar-la al 50% amb el PUOSC

La millora de la plaça Lluís Esteva i Cruanyes i els trams de carrer que l'envolten, alguns dels espais pendents d'arranjar del centre de Begur, és un dels projectes que ha recuperat el govern municipal amb vista a la pròxima convocatòria del pla d'obres de la Generalitat (PUOSC).

L'alcalde, Joan Català, recorda que l'obra no es va poder sufragar amb els diners dels dos plans de Zapatero i és un dels accessos a la reformada zona de vianants del nucli antic. Actualment, la plaça funciona com a aparcament de zona blava per a una vintena de vehicles i els dimecres és un dels espais del mercat setmanal, però un dels objectius principals de les obres és fer desaparèixer la bateria de contenidors...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/620578-begur-recupera-la-reforma-de-la-placa-desteva-i-cruanyes.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona