Dossier de premsa

Concurs de cuina del peix de roca a Begur

12 de maig de 2013 | El Punt

Nou cuiners amateurs van participar ahir en el VI Concurs de Cuina Popular de Begur, emmarcada dins de la quinzena campanya gastronòmica del peix de roca que duen a terme els restaurants del poble fins al dia 9 de juny. El jurat, format pel mestre cuiner Jesús Díaz i per Quim Casellas, cuiner del restaurant Casamar de Llafranc, que té una estrella Michelin, van decidir que el guanyador fos Jaume Congost, que va cuina una morena amb faves. El segon premi va ser per a Maria Teresa Caner, que va cuinar una lluerna amb nius de l'hort. L'ingredient essencial del concurs de cuina popular és el peix de roca i els participants no poden ser professionals. Es van cuinar plats tan originals com ara un ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/lliure/2-societat/5-societat/644936-concurs-de-cuina-del-peix-de-roca-a-begur.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona