Dossier de premsa

Concurs de cuina amb peix de roca a Begur

20 de maig de 2014 | El Punt

Una catorzena de menús van competir dissabte en el setè concurs popular de cuina de Begur, amb el peix de roca com a ingredient essencial dels plats. El certamen es va celebrar en el marc de les jornades que el municipi dedica al producte, i els guanyadors van ser Ricard Soler i Carme Gratacòs amb un suquet de peix i rossejat.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/742925-concurs-de-cuina-amb-peix-de-roca-a-begur.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona