Dossier de premsa

Un suquet a l'all cremat guanya el Peix de Roca de Begur

29 de maig de 2017 | Diari de Girona

Un suquet a l'all cremat, de Carmina Torres, va guanyar el X Concurs de Cuina Popular que es va celebrar dissabte a Begur i que forma part del programa d'actes de la XIX Campanya gastronòmica del Peix de Roca, que clou el 5 de juny. El concurs també va comptar amb un accèssit, que va ser pels calamars farcits amb peix de roca, de Ricard Soler i Carme Gratacós.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/05/29/suquet-lall-cremat-guanya-peix/848789.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona