Dossier de premsa

Carmina Torres guanya el Concurs de Cuina Popular

30 de maig de 2017 | Diari de Girona

Un suquet a l'all cremat, de Carmina Torres –a la foto–, ha guanyat el X Concurs de Cuina Popular del programa d'actes de la XIX campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que clou el 5 de juny. Torres, que fa diversos anys que hi participa, era una dels quatre finalistes de l'edició d'enguany, que també ha comptat amb un accèssit per als calamars farcits amb peix de roca, de Ricard Soler i Carme Gratacós. El jurat estava integrat per Josep Font, de l'hotel sa Punta, i Jesús Díaz, maitre de cuisine. Díaz ha explicat que han tingut en compte tres criteris: la textura, el gust i la presentació.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2017/05/30/begur-carmina-torres-guanya-concurs/849021.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona