Dossier de premsa

Begur convertirà l'aparcament de la plaça Sant Pere en un espai verd

05 de gener de 2018 | Diari de Girona

El projecte ja està redactat i el consistori preveu poder executar l'actuació un cop passada la temporada d'estiu

La plaça del carrer Sant Pere de Begur, al nucli antic, deixarà de ser un aparcament de vehicles per convertir-se en un espai verd multifuncional. Segons va informar ahir el consistori, així ho preveu el projecte de reurbanització que ha decidit tirar endavant l'equip de govern de cares a aquest nou any. En aquests moments, el projecte, redactat per l'equip Jané & Font Arquitectura, es pot veure a l'Ajuntament, i segons l'alcalde, Joan Loureiro, s'executarà passat la temporada estival.

El projecte proposa eliminar el mur perimetral que hi ha actualment i salvar la diferència de cota amb diverses terrasses formades amb mur de pedra seca que connectin els diferents nivells d'accés al parc...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2018/01/06/begur-convertira-laparcament-placa-sant/888596.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona