És notícia

...

Es presenta a Londres el llibre de l'artista britànica Hannah Collins sobre el treball del xef Ferran Adrià

El passat 25 de gener es va presentar a la Whitechapel Gallery de Londres el llibre The fragile feast: routes to Ferran Adrià, de la fotògrafa  Hannah Collins.

És un recull de 250 fotografies fruit de les converses entre la fotògrafa i el xef sobre la importància de trobar els ingredients de la màxima qualitat i que va portar a l'autora a viatjar per tot arreu cercant-los. Aquest projecte ha donat com a resultat la publicació del llibre i una exposició fotogràfica itinerant que es podrà veure a Barcelona del 8 de juliol al 4 de setembre a la Fundació Suñol. Tant la presentació del llibre com a les exposicions compten amb el suport de l'Institut Ramon Llull

[Font de la notícia: www.llull.cat]

 

"Siempre que se analiza un plato, un estilo, nos fijamos en la composición, en las técnicas, incluso en el acierto en la combinación de productos. Pero pocas veces se piensa en que cada producto que uno está comiendo posee una historia detrás. Y esto es lo que ha hecho Hannah, retratar la trastienda de cada uno de estos ingredientes, tirar del hilo hasta el origen de una serie de productos emblemáticos, cada uno de los cuales implica un territorio, unas personas que lo trabajan desde hace tiempo, a menudo siguiendo unas técnicas y unos procedimientos ancestrales".
Ferran Adriá, 2011
 [Text tret de www.hannahcollins.net]
 

 

 

coberta del llibre The fragile feast: routes to Ferran Adria.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

HORARI
Dilluns de 18 a 20h.
Dimarts de 15 a 19h.
Dimecres de 10 a 12 i de 15 a 20h.
Dijous de 10 a 12 i de 15 a 20h.
Divendres de 15 a 20h.

La biblioteca romandrà TANCADA els dies:
1, 5 i 7 de Desembre
del 19 de Desembre al 5 de Gener
Els dijous i divendres del mes de Gener

CONTACTE

C. de Bonaventura Carreras, 11

17255 Begur

Tf. 972624305

biblioteca@begur.cat

SEGUEIX-NOS!