Guies de lectura
Image

Els secrets de la millor ratafia

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 26-06-2016 Pàgina 32
Dossier de premsa

Resum:

Una flor de magnòlia. Aquest podria ser el gran truc, l'ingredient secret, de Manel Ramon Sánchez perquè les seves ratafies triomfin tant. Ho va revelar ahir durant l'Herbesalú Salvador Garcia-Arbós mentre tots dos, junt amb Xavier Codina de Cal Russet, feien una elaboració pública a l'engròs –en una garrafa amb 45 litres d'alcohol de 64 graus– de la ratafia amb què Sánchez va guanyar l'any passat la Fira de la Ratafia de Besalú. Va ser el tercer triomf de Sánchez, que ja va vèncer la primera edició. La ratafia de l'any passat, però, no és només la millor del 2015. Almenys segons García-Arbós: “Des del 1997 fins ara és la més bona que he tastat”, va assegurar, assenyalant que Sánchez es va s...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/980537-els-secrets-de-la-millor-ratafia.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui