És notícia

...

Exposició: 'L'acolliment familiar'

Fins el 22 de novembre es pot visitar l'exposició de fotografia:
"L'acolliment familiar"

La Fundació Infància i Família entitat col·laboradora de l’ICAA (Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció de la Generalitat de Catalunya) té entre els seus objectius la recerca de famílies acollidores.
En l’acolliment familiar és un gest altruista i desinteressat que té com a objectiu proporcionar un entorn familiar i tot el que això implica (afecte, atenció individualitzada, nous models i referents familiars,...) a un infant que ho necessita durant un temps. Hi poden participar tan persones amb fills o sense fills, persones soles... que tinguin una motivació adequada i una estabilitat suficient, a més de ser un projecte compartit per tota la família.
La Fundació Infància i Família, ofereix informació, assessorament i formació a les famílies, donant suport i recolzament durant l’estada del menor i realitzant l’acompanyament en el procés de finalització.
De forma conjunta amb les Famílies Acollidores hem realitzat tot un seguit de fotografies on reflecteixen el dia a dia d’una família d’acollida per tal d’apropar a tots els ciutadans aquest projecte.
-Al Bibgirona trobareu una guia de lectura temàtica com a material de suport
" Benvingut a casa"

Guia de lectura: http://www.bibgirona.cat/guies/332?filtre=tematiques

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

HIVERN:
Matins: Dimarts i dijous d'11:00 a 13:00 h
tardes: De dilluns a divendres: de 16:00 a 20:00 h

CONTACTE

C. Major, 13, 2n

17850 Besalú

Tf. 972591004

biblioteca@ajbesalu.cat

SEGUEIX-NOS!