Agenda

XERRADA DE CUINA

Col.loqui, taula rodona -

Introducció a la cuina catalana: ingredients,plats, tècniques i maneres de menjar. A càrrec d'en Jaume Fàbrega, professor de gastronomia i enologia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista. L'autor ens farà una introducció als aspectes més remarcables de la cuina catalana, en el context de la Mediterrània i d'altres cuines del món Lloc: Museu Darder Plaça dels Estudis, 2 17820 BANYOLES Tel. 972 57 74 67
Tornar a l'Agenda
Pàgina principal biblioteca
CONTACTE

C. de la Llibertat, 155, 1r

17820 Banyoles

Tel. 972571602

biblioteca@ajbanyoles.org

HORARIS

Matins
de dimarts a dissabte: de 10.30 a 14 h
Tardes
de dilluns a divendres: de 16 a 20 h

SEGUEIX-NOS!