Agenda d'activitats

XERRADA DE CUINA

Introducció a la cuina catalana: ingredients,plats, tècniques i maneres de menjar.

A càrrec d'en Jaume Fàbrega, professor de gastronomia i enologia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista.

L'autor ens farà una introducció als aspectes més remarcables de la cuina catalana, en el context de la Mediterrània i d'altres cuines del món

Lloc: Museu Darder
Plaça dels Estudis, 2
17820 BANYOLES
Tel. 972 57 74 67

Lloc de l'activitat

Biblioteca Comarcal del Pla de l´Estany
C. de la Llibertat, 155, 1r, Banyoles

Mostra'm com puc arribar

Públic de l'activitat

Adults

Dates i hores

El 17 de març de 2016 - 18:00 h

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify