Cristina Tàpia acaba primera a la Copa del Món de Marató de Roma

(Diari de Girona. ).

La veterana palista del Club Natació Banyoles, Cristina Tàpia, va aconseguir finalitzar la seva actuació a la Copa del Món Màsters de Marató de Roma guanyant en la categoria de K2 fent parella amb Mercedes Cordero. Tàpia va remar en dues categories. En K1, Tàpia va ser quarta (1h 36'23) a poc menys d'un minut de la tercera classificada, la noruega Eva Noer. En K2, demostrant un gran estat de forma i una resistència excepcional en competir amb només un dia de diferència, Cristina Tàpia va formar parella amb Susana Cordero dins la categoria 35-39. Després d'anar bona part de la prova per darrere de la parella sud-africana formada per Cavill Cordes i Angela Scruby, Tàpia i Cordero varen aconse...