Dossier de premsa

El carrer Nou, refet, continua l'illa de vianants

17 de juliol de 2013 | El Punt

El carrer Nou de Banyoles s'ha urbanitzat i això permet la continuació de la zona de vianants del barri vell. Així doncs, ara es pot anar per la zona de vianants des de la plaça Major fins al monestir de Sant Esteve. El carrer Nou s'ha dissenyat a un sol nivell i amb travertí. Cal destacar les noves canalitzacions d'aigües negres i aigües pluvials. El cost dels treballs és de 420.000 euros.

J.c.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/663619-el-carrer-nou-refet-continua-lilla-de-vianants.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify