Victòria del Banyoles i derrota del GEIEG

(Diari de Girona. ).

GIRONA | DDG

El Bencriada Banyoles va tenir un partit relativament senzill ahir a casa contra l'Arenys. Les de Sandra Ventura van obtenir una merescuda victòria després de dominar el partit des del primer a l'últim minut. Les del Pla de l'Estany van oferir una bona imatge i al descans ja guanyaven 31-24. A la represa, no es van deixar sorprendre i van segellar el triomf. El proper partit del Bencriada Banyoles serà aquest proper cap de setmana a la pista del Cornellà.

El GEiEG va deixar escapar la victòria a l'últim quart. Tot i plantar-se a l'últim temps guanyant de sis punts (44-38), el Terrassa va saber reaccionar a temps, i amb un parcial de 7-16 a l'últim període, es va emport...