L'assaig, per al Brasil

(El Punt. ).

La selecció brasilera cadet, que tornarà a ser una de les favorites en el MIC, va guanyar ahir el torneig previ de la categoria que es va fer a Banyoles. El combinat brasiler es va imposar per la mínima a l'Aspire Football Dreams, en una final de molta emoció (1-0). En les semifinals, el Brasil es va desfer amb contundència de la selecció de Qatar (4-0). La competició havia començat amb l'Aspire-CE Banyoles, en què els amfitrions van veure barrat el seu pas a la final (1-2). En el partit pel tercer lloc, Qatar es va imposar, també per la mínima, al Banyoles. El torneig es va fer ahir al matí al camp municipal Miquel Coromina, de Banyoles.

La competició del MIC comença dimecres, però per dem...