Adel Mechaal i Bàrbara Ramon guanyen a Banyoles

(Diari de Girona. ).

BANYOLES | DDG

L'atleta internacional de l'Associació Atlètica Palamós, Adel Mechaal, es va imposar amb facilitat en la cursa conjunta de Promesa i Sènior Masculí, seguit del seu company d'equip, Soufiane Mahboub. En un circuit ràpid i amb constant canvis de ritme, va superar gràcies a un ritme exigent als atletes capdavanters. A la segona volta es va formar un grup amb els dos primers classificats, Carlos Cera (JA Sabadell) i Mohamed Jebari (CA Laietània), que es va anar distanciant dels seus perseguidors. Entre ells hi era Mechaal. A les dues darreres voltes el grup es va estirar i a manca de tres-cents metres el palamosí va fer un canvi de ritme que ningú va poder seguir. Pel que fa a ...