El Farners s´imposa per la mínima i ja té la permanència a tocar

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

El Farners va fer ahir un autèntic pas de gegant cap a la permanència després de guanyar per la mínima a l'Avià (1-0) al Municipal. Aquests tres punts, permeten acariciar l'objectiu de la temporada: la salvació. Un únic gol de Dembo al minut 74, va ser suficient per sumar el triomf, en un partit de contrastos. La primera part del Farners va ser per obligar, mentre el segon temps, va ser espectacular en tots els sentits. De fet, va ser la millor segona part de tota la temporada.

El Banyoles va gastar el darrer cartutx que li quedava per no perdre la categoria. Tot i que encara no és matemàtic, la realitat és que si demà Molletenc o Tecnofutbol guanyen els seus respectius partits contra H...