Dossier de premsa

Ajuntament i veïns pacten la reforma de la plaça de les Rodes de Banyoles

03 de setembre de 2015 | El Punt

El carrer del davant de l'església quedarà al nivell del centre de la plaça i els aparcaments que es perdran es compensaran amb el pàrquing subterrani

El costat de la plaça de les Rodes de Banyoles que dóna a l'església de la Sagrada Família es reformarà aquesta tardor, amb l'execució d'un projecte que es va acabar de definir dimarts en una reunió que van mantenir representants de l'equip de govern i dels veïns. Si bé les línies generals del projecte estaven decidides, quedava per concretar com es deixaria la calçada. L'opció que es va aprovar va ser la d'elevar-la al mateix nivell del centre de la plaça en el tram comprès entre el carrer Vallespirans i Estany, i eliminar, per tant, les voreres. A la resta, es mantindran les voreres, però es faran més amples. Paral·lelament, se soterraran els contenidors, s'aprofitarà per refer els serveis...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/891363-ajuntament-i-veins-pacten-la-reforma-de-la-placa-de-les-rodes-de-banyoles.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify