Dossier de premsa

Banyoles amplia l'illa de vianants amb la reforma del carrer dels Valls

15 de març de 2016 | El Punt

El projecte, que està en exposició pública, es divideix en dues fases i preveu l'eliminació de les voreres i fer-hi un paviment de travertí

L'illa de vianants de Banyoles s'ampliarà els pròxims mesos amb l'inici de la reforma del carrer dels Valls, una via transversal que uneix la plaça dels Estudis i la zona del monestir. La reurbanització, però, no abastarà tota la via, sinó el tram que va de la plaça dels Estudis a la cruïlla del carrer de Navata, darrere de l'església de Santa Maria dels Turers. Els treballs es faran per fases, corresponents a dos trams: de la plaça dels Estudis a la cantonada del carrer de Sant Antoni, i d'aquí fins a la cruïlla del carrer Navata. Seguidament està previst fer unes obres similars al carrer de Sant Antoni.

Per aquesta primera fase hi ha un pressupost de 240.000 euros, que cobreix íntegrament...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/949847-banyoles-amplia-lilla-de-vianants-amb-la-reforma-del-carrer-dels-valls.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify