Anna Quílez derrota la local Marina Guerrero a Banyoles

(Diari de Girona. ).

n Boubacar Sabaly i Anna Quílez, tots dos del Lloret la Selva, es van emportar la victòria ahir en la sisena jornada del Circuit Gironí de Cros d'ahir a Banyoles, on es varen reunir al voltant de 800 espectadors. La nota més destacada de la jornada va ser la lluita entre Quílez i la local Marina Guerrero que, tot i els seus gran resultats d'aquesta temporada en el circuit gironí no va poder guanyar a casa i va arribar per darrere de Quílez.

En la prova júnior Elias Rachidi Ben Hadi (Barcelona Atletism) i Èlia Saura (Canaletes) es van emportar la victòria en una matinal que va tenir curses en múltiples categories, des dels més petits fins a veterans, i que també era puntuable per als cam...