Enric Roura i Vilja Larme s'imposen a la Mitja Marató de Banyoles

(Diari de Girona. ).

Ahir es va celebrar la 23a edició de la Mitja Marató de Banyoles i la 10a Volta a l'Estany, on més de 600 corredors es van aplegar per disputar les dues proves.

A la prova reina, la mitja marató, es va imposar en la categoria masculina el figuerenc Enric Roura, que va competir a partir del quilòmetre 10, el qual el van superar amb un temps de 34 minuts i 57 segons, amb l'atleta David McNamee, que no va poder aguantar l'embranzida final del gironí, que va creuar en solitari la línia de meta. Roura va creuar l'arribada amb un temps d'1 hora, 11 minuts i 29 segons. El segon, McNamee, ho va fer amb 1 hora, 12 minuts i 28 segons mentre que el tercer classificat, José Luis Cruz, ho va fer amb...