Dossier de premsa

Dues hores a la cuina per obrir la porta de la gastronomia als infants

16 de març de 2017 | Diari de Girona

Un total de 251 escolars participen en tallers educatius del restaurant Vora Estany i l'Ajuntament de Banyoles

El projecte «Els nens a la cuina», que sensibilitza els nens sobre els aliments i la cultura gastronòmica mediterrània, arriba a la quarta edició amb la participació de 251 nens i nenes, més del doble de 2016, que va arribar a 110 alumnes. La seva organització va a càrrec del restaurant Vora Estany i l'Ajuntament de Banyoles.

Els destinataris del programa són escolars del cicle inicial de Primària, d'entre 8 i 10 anys, de les escoles de Banyoles. Els nens i les nenes realitzen un taller de 2 hores a la cuina del restaurant Vora Estany, amb l'objectiu d'entendre el funcionament de la cuina i fer una recepta senzilla. Una de les sessions ha comptat amb infants amb necessitats educatives e...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/03/16/dues-hores-cuina-obrir-porta/834802.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify