Aurora Figueras, medalla de bronze en marató a l'Europeu

(Diari de Girona. ).

Aurora Figueres (CN Banyoles), fent parella amb Eva Barrios, va aconseguir penjar-se la medalla de bronze en el Campionat d'Europa de marató en piragüisme que es va celebrar aquest passat cap de setmana a Ponte de Lima. La banyolina i la seva companya van ser superades a la línia de meta per les dues parelles d'Hongria i van tancar la prova amb un temps d'1:58.41. Aquest és el primer metall continental per a Aurora Figueras, campionat i sotscampiona d'Espanya d'aquesta mateixa categoria i amb una experiència de quatre anys en proves internacionals. Ara té en ment competir al Mundial d'aquesta especialitat que se celebrarà a Sud-àfrica del 7 al 10 de setembre.