David Castro i Sara Bonilla vencen en el Campionat d'Espanya d'aquatló a Banyoles

(Diari de Girona. ).

Els triatletes David Castro i Sara Bonilla es van proclamar ahir campions d'Espanya d'aquatló a Banyoles en la prova d'elit disputada al migdia. Amb aquesta victòria, el triatleta de La Roda es treu l'espineta de no haver pogut endur-se el campionat espanyol de triatló celebrat dissabte a la ciutat després que un petit incident li fes perdre posicions en l'inici de la cursa a peu. Castro va aconseguir la victòria amb solvència en la modalitat d'aquatló (natació i cursa) per davant del gallec Antonio Serrat.

En la modalitat femenina, Sara Bonilla va deixar la gallega Carmen Gómez en segona posició tot i que va ser la veneçolana Joselyn Brea la vencedora de la prova. La triatleta lloreten...