Dossier de premsa

La cuina antiga

30 de desembre de 2017 | Diari de Girona

Es l'últim llibre publicat pel periodista i investigador Jaume Fàbrega (Pla de l'Estany, 1948) en una excel·lent i acurada publicació de Viena Edicions.

Aquesta vegada, el recorregut gastronòmic de Fàbrega segueix tres zones essencials de la Mediterrània: ibers, grecs i romans. El text però s'endinsa també en conceptes sorprenents com és la cuina prehistòrica. Amb un relat senzill, l'autor, mostra, des de les primeres planes com la cuina, la seva evolució, està lligada amb els conceptes bàsics de la cultura. Seguint les diferents èpoques, veiem com, el desenvolupament de les societats o imperis, està relacionat amb qüestions antropològiques, filosòfiques i també morals. Així, un fet sen...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2017/12/30/cuina-antiga/887604.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify