Banyoles i Llagostera B signen un empat en el derbi de la jornada

(Diari de Girona. ).

Empat en el derbi gironí entre el Banyoles i el Llagostera B (1-1), en un duel on els locals necessitaven el triomf per sortir de la zona de descens. El conjunt d'Adam Fontes va finalitzar el matx amb regust amarg a causa del nombre d'ocasions fallades durant el transcurs del partit.

La primera meitat va ser dominada pels locals i en el minut 14, Adrià Casanova va aprofitar una errada defensiva dels visitants per estrenar el marcador. El migcampista blaugrana Ousman va realitzar un xut potent des de la frontal de l'àrea que va sorprendre a Bartrina poc abans d'arribar al descans per signar l'empat.

A la represa, la tònica del matx seguía i el Banyoles va generar més perill fins al mi...