El Quart Germans Cruz es proclama campió de la Lliga Catalana EBA

(Diari de Girona. ).

El Quart Germans Cruz, que ahir exercia d'amfitrió, es va proclamar campió de la 36a edició de la Lliga Catalana EBA després de superar el Mollet a la final. En un pavelló ple de gom a gom, els de Carles Ribot no van fallar i van regalar el títol a la seva afició. No va ser fins a l'últim quart que els gironins van poder segellar la victòria.

Durant el primer període, la igualtat entre ambdós equips va ser màxima. Bona mostra d'això, el 12-11 a la conclusió dels primers deu minuts. La defensa s'imposava a l'atac. En el segon parcial, el Mollet va obrir el primer forat per arribar al descans guanyant de cinc punts (35-40), tot i que la màxima a favor dels visitants va arribrar a ser de s...