Dossier de premsa

La contenció del Clot de Melianta inclou un passeig

18 de setembre de 2019 | El Punt

Han completat la reparació del vessant nord del paratge i ara s’afrontarà l’esllavissada del sud

La reparació del vessant nord del Clot de Melianta, que s’havia esllavissat, ha fet canviar radicament l’aspecte del paratge: d’un espai boscós s’ha passat a unes feixes de pedres per contenir el pendent, entre les quals hi ha un passeig que serveix de mirador. Les obres han costat uns 150.000 euros, aportats per l’Ajuntament de Fontcoberta amb l’ajuda de l’ACA i el Departament de Governació.

La qüestió estètica, però, en aquest cas era secundària, ja que l’objectiu era frenar el deteriorament d’aquesta part del paratge, que ja afectava la vorera del carrer Campolier, situat a sobre del Clot. També es corria el risc de fer malbé el col·lector que hi ha soterrat en aquell carrer.

La part de...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/territori/article/12-infraestructures/1666598-la-contencio-del-clot-de-melianta-inclou-un-passeig.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Spotify