Un golàs només començar condemna el Banyoles

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 14-10-2019, Pàgina 11

El Banyoles va veure trencada la seva ratxa d’imbatibilitat de quatre partits seguits –dos empats i dues victòries– amb una derrota (0-1) a casa per la mínima, contra l’Horta, un dels equips més potents de la lliga, que va tercer, en un duel en què el conjunt dirigit per Adam Fontes va oferir una bona versió. Tot i això, els banyolins van acabar sucumbint per culpa d’una diana molt matinera, que va arribar abans del primer minut de joc i que ja no van poder neutralitzar, tot i generar ocasions i arribades sobre la porteria dels visitants, sobretot en una gran segona part.

D’aquesta manera, el gol de Luis Gaudioso, un golàs només començar, va ser absolutament determinant. El futbolista del ...