Un paradís d'alls i carbasses
(El Punt. ).Resum:
D'alls en mengem tot sovint, i de vegades sense saber-ho, perquè és un ingredient habitual en molts plats. A la carbassa, en canvi, no hi estem tan habituats. Però això té remei, ja que a partir de divendres i fins al 12 d'octubre se celebren les jornades gastronòmiques de la carbassa i l'all del Pla de l'Estany, uns dies en què aquests dos productes s'apoderen de cuines i menjadors per demostrar –amb l'ajuda de mans expertes i imaginatives– de què són capaços. Allò que va començar modestament, com una prova, arriba ja a la sisena edició, i amb la implicació de disset establiments de la comarca –un nombre mai aconseguit fins ara–, que inclouen en la seva oferta durant aquests dies plats com ...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/454815-un-paradis-dalls-i-carbasses.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss